Упис у Дом за школску 2018/19 годину, обавиће се у периоду од 5 – 17. јула, у складу са Конкурсом који је расписало Министарство просвете Републике Србије. У овом периоду, радним данима, у времену од 8,00 – 15,00 часова, заинтересовани кандидати подносе пријаве са потребном документацијом. Пријем докумената, рангирање кандидата и састављање ранг листе ученика који су конкурисали за смештај у Дому, врши трочлана комисија састављена од васпитача. На смештај се прима 70 ученика. Од броја пријављених зависи колико ће бити примљено девојчица а колико дечака, тај број је последњих година приближно исти. Ранг листа ученика који су конкурисали и примљени у Дом биће истакнута на огласној табли установе, као и на овом месту (сајту установе). Други уписни рок, за евентуално преостала слободна места, као и упис  за ученике из осетљивих друштвених група, који су конкурисали а нису добили смештај у првој расподели, обавиће се од  20 – 24. августа. Углавном сва места буду попуњена у првом уписном року. Предност приликом одлучивања о пријему у Дом имају ученици са бољим школским успехом, као и ученици слабијег имовног стања.

Усељење ученика који су примљени у Дом извршиће се у недељу, 2. септембра, у послеподневним сатима, о чему ће ученици, односно родитељи, добити детаљније информације у Дому.

Преузмите пријаву за упис коју попуњава родитељ, односно старатељ ученика, као и обавештење о потребној документацији за упис и  о другим детаљима уписа.

ПРИЈАВА ЗА УПИС

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е – упис 2018.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *