Posted on

План набавки за 2020. годину

Преузмите план набавки за 2020. годину.

Posted on

Обавештење о додели уговора – топловод

Завршен тендер о јавној набавци „Радови на изградњи топловода“. Преузмите одлуку.

Posted on

План набавки за 2020. годину

Преузмите план набавки за 2020. годину.

Posted on

Обавештење о додели уговора – топловод

Завршен тендер о јавној набавци „Радови на изградњи топловода“. Преузмите одлуку.