Прва четвртина школске године је прошла, следе евиденција и анализа постигнутих резултата, као и предузимање потребних мера.

Отворени су домски конкурси за најбољи ликовни рад, најбољи литерарни рад (кратка прича, песма) и најбољу фотографију. Најбољи радови, односно аутори, биће награђени.

У току је евидентирање учесника за домски турнир у стоном тенису који ће се одржати у првој половини децембра. Као и прошле године најбољи стонотенисери у обе конкуренције биће прикладно награђени. У плану је и шаховски турнир…

Поред нових кошева и голова за мали фудбал, који су набављени у септембру, набављена је и потребна опрема (стубови, држачи, тегови, мрежице) за бадминтон. Више нема импровизације, права игра на адаптираном домском игралишту тек почиње.

Нажалост, принуђени смо због актуелне епидемиолошке ситуације и донетих мера од стране надлежних органа на нека додатна ограничења. До првог децембра ученицима су скраћени изласци у град у вечерњим сатима, како радним данима тако и викендом. Зато ћемо организовати неке нове домске слободне активности.

На октобарској седници Педагошког већа васпитачи су обрађивали тему: „Значај редовног и правилног одржавања хигијене“, коју је припремила васпитачица Маријана Бешевић. На седници се разговарало и о сарадњи васпитача са родитељима ученика и школама које похађају, о учењу и извршавању школских обавеза, о адаптацији нових ученика на домске услове живота и рада, о социјалној и здравственој заштити и безбедности ученика, о развијању радних, хигијенских и других навика код ученика итд.